dimarts, 25 d’abril del 2017

Taller a 1r i 2n de primària: Tots sou benvinguts.

Aquesta setmana hem anat a les classes de 1r i 2n de primària a fer un taller d'educació emocional. Els objectius del taller eren el descobrir el valor de l'amistat i el de la diferència com quelcom enriquidor. 


Hem començat llegint el llibre "Prohibida l'entrada als elefants", i gràcies a ell hem fet un treball d'assertivitat, intentant descobrir com es sentien els diferents personatges davant de les diferents situacions que planteja el llibre. També hem pensat com ens sentiríem nosaltres si ens passés el mateix.


Hem vist que davant alguns comportaments podem reaccionar com una tortuga (amagant-nos a la nostra closca i estar passius), com un lleó (rugint i atacant de manera agressiva) o com l'elefant (buscant alternatives i solucions als reptes que se li presenten).


També hem parlat de l'amistat, de quines qualitats ens agraden dels nostres amics. Hem vivenciat que entre tots formem una xarxa.



Per acabar hem fet un titella d'elefant, una manualitat que ens ha permès experimentar que si en un grup tenim tots el mateix les opcions són més limitades, en canvi si compartim ens enriquim els uns als altres i som capaços de ser més creatius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada